In sommige gevallen heeft een gebruiker een verkeerde of andere naam ingevuld. Als de gebruiker dan een certificaat krijgt, wilt hij of zij de nieuwe naam gebruiken.
Op dit moment is dat niet mogelijk. Je kunt niet het certificaat opnieuw versturen met de bijgewerkte gegevens. Dat zou wel wenselijk zijn.
De huidige workaround is om een nieuw product te maken, nieuw certificaat en de certificaat hier verzenden naar de gebruiker.